CAE i Xarranca obtenen la certificació de qualitat per a totes les seves activitats

Aquesta certificació complementa la que ja disposava el CAE des de l'any 2003 per a la formació

Redacció
23 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:59h
El CAE i la Fundació la Xarranca han fet un pas molt important en la incorporació de la Qualitat com a un dels seus valors organitzatius amb l'obtenció de la certificació de qualitat ISO 9001 per a la totalitat de les activitats que les dues entitats desenvolupen. A partir d'aquest 2020 l'abast de la certificació inclou el disseny i impartició d'activitats formatives, el disseny i gestió de projectes i serveis de lleure, juvenils, educatius, lúdics, socioculturals i comunitaris i el servei de préstec de materials del Banc de Recursos. 

Des de l'any 2003, el CAE ja disposava de la certificació de qualitat ISO 9001 per al disseny i impartició d'activitats formatives, convertint-se en aquell moment en una de les primeres, o fins i tot la primera, escola d'educadors/es en el lleure i de formació de voluntariat de tot Catalunya en obtenir el certificat de qualitat per a aquest tipus de cursos. 

Entre d'altres elements, la certificació de qualitat garanteix que s'identifiquen quines són les expectatives dels diferents col·lectius implicats en les activitats i serveis de l'entitat (sòcies i sòcies, alumnes, clients, participants, treballadors/es...) i que s'estableixen mesures organitzatives, de planificació i d'execució de les activitats per aconseguir la màxima satisfacció d'aquests grups. Al 2019, el CAE i La Xarranca varen assolir una satisfacció global de 4,44 en una escala que va del 0 al 5.