Tot a punt a Sant Vicenç de Castellet per celebrar el Sant Jordi més virtual

A través del web municipal i amb la col·laboració de la Biblioteca Salvador Vives Casajuana es podran seguir les iniciatives a través d'Internet

Redacció
22 d'abril del 2020
Actualitzat a les 21:00h

Sant Vicenç de Castellet ultima els detalls de la celebració de la Diada de Sant Jordi. La jornada del 23 d'abril serà virtual i es podrà seguir des de casa, a través de la xarxa respectant el confinament. L'Ajuntament habilitarà a partir d'aquesta mitjanit la pàgina web santjordi.svc.cat on es podrà consultar tota la informació.

Els actes compten amb la col·laboració de la Biblioteca Salvador Vives Casajuana i incorporen la tradicional Marató de Contes que tindrà lloc de les 9 del matí a la 1 del migdia i que aquest any arriba a l'onzena edició. Un dels contes que es podrà seguir és el protagonitzat pels regidors i regidores de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet a través del qual expliquen el conte El Ratolí i el lleó.

Tallers, llibres i teatre

El programa inclou més actes a partir de les 5 de la tarda amb la programació de tallers de manualitats, la presentació de llibres per part de Farell Editors, recomanacions literàries i la representació de l'obra de teatre La nova llegenda del drac i la princesa a càrrec de l'AMPA de l'Escola Sant Vicenç.

L'Ajuntament vol agrair la col·laboració de les escoles FEDAC, Sant Vicenç i Puigsoler, l'Escola de Música, l'Escola Montserrat i la llar d'infants municipal El Niu per la seva implicació que farà possible la Marató de Contes en una edició inèdita.