L'Ajuntament de Sant Fruitós regalarà roses, contes i revistes per Sant Jordi

També convoca un concurs entre els joves i fa una crida a decorar finestres i balcons

Redacció
22 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:58h
Sant Fruitós de Bages viurà una diada de Sant Jordi diferent on no faltaran la cultura, els llibres i les roses. Des de l'Ajuntament s'han gestionat i organitzat diverses accions.

Repartiment de roses

Al llarg del dia, l'Ajuntament repartirà roses a tots els domicilis del municipi. En cas que per motius laborals no pugui ser a casa al llarg del dia, pot demanar a un veí o veïna que reculli la seva rosa i ho comuniqui a les persones encarregades del repartiment.

Repartiment i preesentació del conte Sala i Ricardis a les pintures rupestres

Tots els infants nascuts entre el 2007 i el 2020 rebran al seu domicili el conte Sala i Ricardis a les pintures rupestres i també una edició colorable del conte. A les 6 de la tarda del mateix 23 d'abril, es realitzarà la presentació en línia d’aquest conte amb la narració de l'animadora Maria Navarrete i també es comptarà amb la presència dels autors (Rosa Camprubí,Galdric Sala i Pep Creus) i de la directora de la Biblioteca Municipal Conxita Fenoy.

Aquesta presentació es realitzarà a través de la plataforma Zoom i cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

Repartiment del número especial de la revista Montpeità

Totes les llars de Sant Fruitós de Bages rebran el número 1.500 de la revista setmanal Montpeità amb tota la informació local i amb la participació especial de diferents àmbits de la societat santfruitosenca.

Concurs CreArTec per a joves

Els joves d'entre 13 i 18 anys (nascuts entre el 2001 i el 2006) també podran participar en el concurs de Creativitat, Art i Tecnologia (CreArTec) des d'aquest 23 d'abril i fins al dia 30.

S'han establert cinc categories a concurs: dibuix, prosa, poesia, lletra original i lletra adaptada. Els participants poden enviar dibuixos, imatges, textos, música i vídeos. Els primers 150 participants rebran un val de 20 euros per bescanviar per llibres a la llibreria Ferrer. Els projectes s'han d'enviar a aquest enllaç.

A la web municipal es poden trobar les bases del concurs.

Decora la finestra o el balcó

Finalment, l'Ajuntament fa una crida per tal que ciutadania decori les finestres i balcons amb dibuixos, senyeres, roses o qualsevol element relacionat amb Sant Jordi. Qui vulgui podrà penjar a les xarxes una fotografia amb l'etiqueta #SantJordiSFB2020 que es publicaran als canals oficials de l'Ajuntament.