Dona una puntada de peu a un policia local quan el volia denunciar per saltar-se el confinament

Finalment va ser detingut per desobediència, resistència i atemptat a agent de l'autoritat

Plaça Europa de Manresa
Plaça Europa de Manresa | AjM
Redacció
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:44h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir dilluns a la tarda un jove de 20 anys, amb nombrosos antecedents, veí de Manresa, imputat per delictes de desobediència, resistència i atemptat a agents de l'autoritat.

Els fets van ocórrer a 2/4 de 5 de la tarda, quan una patrulla va aturar dos joves que caminaven junts a la Plaça Europa. En ser demanats pel motiu de trobar-se al carrer i en parella els van donar versions contradictòries i incongruents. Un d'ells va dir que tornava a casa, però l'altre va dir-los que ell aniria "allà on volgués".

Els agents van voler identificar-lo per tal de denunciar l'incompliment del decret d'estat d'alarma, però el jove s'hi va negar repetidament fins que, de sobte, va donar una puntada de peu a un dels agents, causant-li lesions, motiu pel qual va ser detingut i denunciat per no respectar el decret d'alarma.

Un cop identificat, es va comprovar que el jove tenia deu denúncies més (algunes administratives i d'altres penals) per incomplir el confinament.