Sant Joan de Vilatorrada ajorna la Festa Major per adults i juvenil i la Festa Major infantil pel coronavirus

La FMI es desplaça provisionalment al 5 de setembre i les altres dues al cap de setmana del 18 i 19 de setembre

La FMI de Sant Joan de Vilatorrada és la que té més volada de la comarca
La FMI de Sant Joan de Vilatorrada és la que té més volada de la comarca | AjSJV
Redacció
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:00h
Seguint l'evolució de la pandèmia, la incertesa del seu final i de quina manera es decretarà el desconfinament, l'equip de govern de Sant Joan de Vilatorrada ha aprovat aquest dimarts per Junta de Govern Local l'ajornament de la Festa Major Infantil, prevista pel cap de setmana del 19 al 21 de juny; i la Festa Major d'adults i joves, prevista per Sant Joan (del 23 al 25 de juny). 
La Festa Major Infantil passa a celebrar-se de manera provisional el 5 de setembre i la Festa Major de Joves i Adults se celebraria el cap de setmana del 18 i 19 de setembre. No obstant això, tampoc es pot assegurar que siguin les dates definitives, ja que l'equip de govern estarà pendent de l'evolució de la pandèmia causada per la Covid-19.

La situació fa que el format de les festes d'aquest any hagi de ser adaptat a les circumstàncies i estarà sempre condicionat a les normes dictades per les autoritats competents.

Des de l'equip de govern se segueix dia a dia el desenvolupament de la pandèmia i és per això que s'ha arribat a la conclusió d'ajornar les dates de les festes com a mesura de responsabilitat davant la situació d'emergència sanitària actual. Aquest seguiment continuarà fent-se per poder tenir totes les garanties d'una Festa Major segura al setembre.

Desitgem que puguem tornar a les dates habituals en la pròxima edició de l'any 2021 per a totes les festes del nostre municipi.