El Moianès proposa omplir els balcons de manualitats de roses per Sant Jordi

El Consell Comarcal premiarà les dues propostes que rebin més suport a les xarxes socials

Redacció
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:09h
El Consell Comarcal del Moianès proposa la campanya #confinatalmoianes per celebrar Sant Jordi des de casa amb dues accions, una relacionada amb el llibre i l'altra amb la rosa.

El Moianès proposa que tothom faci les seves recomanacions de llibres per Sant Jordi, bé compartint els gustos a través de les xarxes socials amb el hashtag #moianespledellibres, bé adreçant un correu electrònic a ccmn.cultura@ccmoianes.cat amb les preferències.

Per una altra part, el Consell Comarcal fa una crida a omplir els balcons amb roses fetes a casa. La proposta convida la ciutadania a ser creativa i a usar qualsevol material que es tingui a casa per fer manualitats. La idea és crear una rosa gegant o diverses roses petites i penjar-les als balcons. Tot seguit, fer-ne una fotografia i penjar-ho a les xarxes amb el hashtag #moianesplederoses o enviar-les a ccmn.cultura@ccmoianes.cat per fer-ne un recull i penjar-lo a Facebook.

Les dues fotografies que rebin més suport a les xarxes socials guanyaran un lot de llibres i un lot de productes del Moianès.



Arxivat a