El Kursaal proposa un Sant Jordi amb vals solidaris contra el coronavirus i la llegenda a les xarxes

Aquest dimarts ja estaran disponibles a la web del Kursaal vals per als espectacles de la propera temporada de 10 euros, 25 euros i 50 euros

Redacció
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 14:07h
El Kursaal de Manresa celebrarà Sant Jordi amb dues iniciatives. Per una banda, posarà a la venda vals-regal solidaris per a espectacles de les properes temporades de programació. Un 10% de l'import dels vals venuts es destinarà al moviment #JoEmCorono per finançar un estudi clínic liderat pels doctors Oriol Mitjà i Bonaventura Clotet sobre la Covid-19.

Així, els vals que es comprin a partir d'ara i fins que l'activitat cultural als equipaments es pugui reprendre, tindran una part solidària, ja que el Kursaal vol contribuir a potenciar la recerca en la malaltia, que ha de ser la clau per resoldre la pandèmia. Els vals es podran comprar a la web del Kursaal i n'hi haurà de 10 euros, 25 euros i 50 euros. A més a més, a partir d'ara, el Kursaal oferirà als compradors d'entrades d'espectacles que s'han suspès bescanviar per vals devolució solidaris l'import de les entrades; conservaran l'import íntegre, però un 10% es destinarà també al projecte #JoEmCorono. 

En aquest sentit, el llibre Teatre Conservatori, 140 anys d'emocions –editat el novembre passat amb motiu del 141è aniversari del teatre-, i que es pot comprar per 35€ a la web del kursaal, oferirà també aquesta promoció solidària en suport a la recerca del Coronavirus. El llibre es podrà recollir quan les taquilles dels Kursaal reobrin portes, presentant el comprovant de la compra.

Per altra banda, el Servei Educatiu del Kursaal oferirà com cada any la Llegenda de Sant Jordi explicada pels germans Jan i Júlia, protagonistes del Servei Educatiu. Què seria un Sant Jordi sense la llegenda del flamant cavaller, el drac, la princesa i les roses vermelles? Així, el Jan i la Júlia, que cada any expliquen la llegenda de Sant Jordi a desenes d'alumnes d'escoles de Manresa al pati del Kursaal, ho faran aquest cop des de casa seva amb un vídeo de poc més de 10 minuts de durada amb la llegenda explicada des del confinament i que es posarà a disposició de les escoles i de les famílies a partir de dimecres, 22 d'abril, a la web i a les xarxes socials del Teatre Kursaal.

La llegenda de Sant Jordi està protagonitzada pels actors Sílvia Blàvia i Albert Ruiz. El guió és de Cristina Gonzàlez Alsina i està dirigida per Sílvia Sanfeliu.