Una vintena d'artistes posen veu a una optimista cançó del bagenc Salva Racero dedicada al Sant Jordi

Una vintena d'artistes catalans de renom s'uneixen per positivitzar el confinament durant la diada de Sant Jordi
Una vintena d'artistes catalans de renom s'uneixen per positivitzar el confinament durant la diada de Sant Jordi
21 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:01h


"Passarem junts un Sant Jordi diferent, amb l'anhel de la nostra gent, confinats entre quatre parets. Junts, sense roses al carrer però amb un llibre molt potent que avui porta per nom Tot anirà bé". Així és com sona la tornada d'Un Sant Jordi diferent, la cançó que una vintena d'artistes de renom del panorama musical català han interpretat conjuntament per positivitzar l'escenari enrarit que es viurà aquest dijous en el marc del Dia del Llibre i la Rosa. 

Composta pel bagenc Salva Racero i el productor Xasqui Ten (que també s'ha encarregat de la
direcció artística i la producció), i amb lletra dels mateixos Racero i Ten en col·laboració amb Lídia Coll, Un Sant Jordi diferent és un cant "a la solidaritat científica, social, cultural i emocional" que "pretén transmetre energia positiva i reconèixer la generositat de tots aquells que treballen per vèncer la Covid-19 o per abastir els mínims essencials", expressen els seus creadors.

Descrit per Racero i Ten com "un regal en format musical amb el missatge de
confiança en temps de confinament", la cançó -amb videoclip inclòs- compta amb la participació de Cesk Freixas, Joan Rovira, Guillem Solé (Buhos), Paula Valls, Joan Masdéu, Manu Guix, Sau30, Salva Racero, Natxo Tarrés (Gossos), Pupil.les, Gemma Humet, Jordi Ginesta (Bonobos), Ariadna Vieyra, Alessio Arena, Àlex Pérez, Tildo Muxart, Jos Racero, Miquel Abras, Sara Pi i Nens (Jan i Ada Racero).