El BAXI Manresa ja ha acabat la temporada

En cas que la situació sanitària ho permeti, es jugaria un play-off amb els dotze primers classificats a la jornada 23

El BAXI Manres - Coosur Betis és el darrer partits dels bagencs la temporada 2019-20
El BAXI Manres - Coosur Betis és el darrer partits dels bagencs la temporada 2019-20 | J. Alberch
20 d'abril del 2020
Actualitzat a les 21:58h
Els clubs que formen part de la lliga Endesa s'ha reunit telemàticament per abordar el futur immediat de la competició. De la reunió n'han sorgit dos acords principals. En primer lloc, s'ha fixat com a límit el 31 de maig per al retorn de la competició. I també se n'ha acordat el format. Es jugarà en una sola seu i amb els dotze primers classificats a la jornada 23 que és la darrera que es va disputar. Això deixa fora al BAXI Manresa que és tretzè empatat amb Joventut (12è) i Obradoiro (14è).

Els dotze equips es repartiran en dos grups de sis i jugaran tots contra tots a una sola volta. Els dos primers de cada grup jugaran les semifinals a un sol partit i els dos vencedors es trobaran a la gran final. En cas que la competició no es pugui reiniciar el títol quedarà desert.

Antonio Martín, president de l'ACB, s'ha mostrat satisfet per l'acord i ha explicat que aquest acord s'ha pres "unanimitat". El format "és el que millor s'adequa a la difícil situació en què ens trobem a dia d'avui. Una seu única que, seguint estrictes protocols per assegurar les màximes garanties que dictin les autoritats sanitàries, pot resoldre el títol de lliga Endesa en un termini de dues setmanes de competició". 
Arxivat a