L'oposició demana al govern de Sant Fruitós que els tingui en compte en la crisi del coronavirus

PSC, Junts i ERC acusa Gent fent Poble de menystenir les "propostes més serioses, i prioritzar les més vistoses"

Imatge d'arxiu d'un ple de Sant Fruitós
Imatge d'arxiu d'un ple de Sant Fruitós | Laura Coletas
Redacció
19 d'abril del 2020
Actualitzat el 20 d'abril a les 16:54h
Els tres grups municipals de l'oposició a Sant Fruitós de Bages (PSC, Junts i ERC) han emès un comunicat conjunt en que demanen al govern municipal que els tingui en compte en la gestió per la crisi del coronavirus davant l'oferiment que van fer des dels primers dies de la pandèmia.

En el comunicat consideren que davant aquest oferiment, la resposta del govern ha estat "del tot insuficient" i que fins ara no han trobat "l'esperit de col·laboració" que la gravetat dels fets requereix. Per això demanen la celebració de plens telemàtics i trobades amb tots els regidors del consistori.

L'oposició acusa Gent fent Poble de menystenir les "propostes més serioses, i prioritzar les més vistoses" com a resposta a la crisi del coronavirus, i exigeixen que es dirigeixin les actuacions "amb rigor i cautela", prioritzant "la seriositat per damunt de la precipitació, la simplicitat o el populisme". Per això, afirma, "les mesures no han de ser generalitzades i emocionals" sinó "específiques, proporcionals i que vagin destinades a cobrir necessitats reals".

Per últim, anuncien que els regidors i regidores dels tres grups municipals donaran la seva indemnització de l'Ajuntament dels mesos de març i abril per contribuir a pal·liar els efectes de la crisi a Sant Fruitós de Bages.