Moià celebra el primer ple telemàtic de la seva història

Els quatre grups de l'Ajuntament aproven un manifest sobre la crisi del coronavirus

18 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:43h
Regidors de Moià voten a favor d'un punt de l'ordre del dia
Regidors de Moià voten a favor d'un punt de l'ordre del dia | AjMoià
L'Ajuntament de Moià ha celebrat aquest divendres el primer ple telemàtic de la seva història, amb els regidors connectats des de casa seva i una finestra oberta al web municipal per poder seguir-lo.

El ple va servir per aprovar un manifest conjunt dels quatre grups amb presència municipal, AraMoià, Junts x Moià, Capgirem Moià i el PSC, sobre la crisi del coronavirus. El manifest vol transmetre un missatge de "tranquil·litat i serenitat" davant la situació difícil i sense precedents provocada per la pandèmia.

El manifest recorda que "el nostre comportament individual és determinant en l'àmbit individual i col·lectiu". El document recorda les accions tant sanitàries com socials que porta a terme el consistori per fer front a la pandèmia i a les seves conseqüències econòmiques, i té un especial record per a les víctimes del coronavirus i les seves famílies, així com agraeix la feina feta per personal sanitari i de les residències així com els treballadors municipals i d'altres àmbits que lluiten contra la malaltia.

El ple va servir, també, per aprovar una desena curta d'expedients via dictamen, la majoria d'aplicació tècnica.



Arxivat a