Ampans crea una rosa solidària virtual que posa a disposició a través de la seva botiga web

L'entitat que acompanya persones amb discapacitat intel·lectual ha sortit al carrer aquest dia, des de fa 25 anys ininterrompudament

Ampans posa a la venda roses virtuals
Ampans posa a la venda roses virtuals | Ampans
Redacció
17 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:48h
Fa 25 anys que Ampans ven roses per Sant Jordi sobretot a Manresa però també en algunes localitats del Bages, i desenes d'institucions, entitats i empreses de tot Catalunya, li encarreguen dies abans per distribuir-la entre els seus treballadors, clients, col·laboradors o amics. Aquest dia, l'activitat que s'organitza des del Garden d'Ampans, compta amb la implicació de diversos professionals d'altres àmbits de l'entitat, que per la diada de Sant Jordi canvien les seves funcions, i la facturació representa un 10 per cent dels ingressos del Garden de tot l'any. El Garden d'Ampans és una de les primeres activitats de Centre Especial de Treball que va impulsar Ampans, dóna feina a 12 persones, de les quals 6 amb especials dificultats, i ha estat des del primer dia una font de sensibilització social perquè la feina és molt visible, digne i facilita el contacte amb el client.

Per tot això, Ampans ha impulsat una campanya per donar la possibilitat a les persones que voldrien sortir al carrer a comprar la Rosa de Sant Jordi per regalar a les persones que estimen, i alhora seguir col·laborant a una causa social com l'acompanyament a les persones amb discapacitat intel·lectual, comprar la Rosa virtual a través de la botiga online d'Ampans al preu de 5 euros, i a canvi, el 23 d'abril (la rebrà el vespre del 22) el donant rebrà una rosa virtual en forma de postal que podrà reenviar a totes les persones que ho desitgi.


La idea és que els donants puguin contribuir comprant la quantitat de roses que desitgin encara que rebran una única postal que, això sí, la podran reenviar a tothom a qui vulguin felicitar d'aquesta manera tan especial.

L'entitat no ha desvetllat encara el contingut de la postal que vol que sigui una sorpresa pel donant i aconseguir que es viralitzi a les xarxes socials. Per comunicar l'acció ha difós un vídeo per explicar la campanya en el que recorda que aquest any no hi ha un sol Sant Jordi sinó molts herois i heroïnes que lluiten contra un drac invisible i fa un homenatge a tot l'equip humà d'Ampans que lluita a primera fila, tenint cura de les més de 400 persones que viuen a les llars i residències de l'Entitat i que viuen el confinament lluny de les seves famílies. Malgrat tot, l'entitat fa mans i mànigues per cuidar d'uns i altres amb un gran esforç per aconseguir suficient material de protecció per preservar la salut de les persones de l'entitat, facilitar els contactes telemàtics entre les persones usuàries i les famílies, i fer front a la pandèmia de la Covid-19.