Cambra i Mutuacat ofereixen a empreses i treballadors un xat mèdic gratuït per resoldre dubtes de salut

La proposta respon a la voluntat d'alliberar els recursos sanitaris tradicionals, actualment molt enfocats a frenar la Covid-19

Redacció
17 d'abril del 2020
Actualitzat a les 12:23h
La Cambra de Comerç de Manresa ha posat en marxa per a totes les empreses, autònoms i professionals del territori un nou servei de xat mèdic orientat a resoldre dubtes i consultes de salut. El servei s'ofereix a través d'una aplicació desenvolupada per Mutuacat i té per objectiu alliberar al màxim els recursos sanitaris tradicionals, actualment molt tensionats i enfocats a tractar i frenar l'epidèmia de Coronavirus.

L'aplicació serà accessible des del web de la Cambra i permetrà que totes les persones vinculades al teixit productiu de la Catalunya Central puguin accedir gratuïtament a un equip de professionals mèdics de les especialitats de medicina general, cardiologia, psicologia o nutrició, entre altres. Les consultes que podrà fer cada usuari són il·limitades, durant les 24 hores del dia i amb un temps de resposta inferior als dos minuts. A més, l'aplicació permet compartir amb el professional informes i proves diagnòstiques per afinar al màxim la consulta.

Aquest acord entre la Cambra i Mutuacat, dues institucions manresanes amb una llarga trajectòria, respon a la bona sintonia entre aquestes entitats, alhora que palesa el seu compromís amb el Bages i amb la societat catalana en general.