L'Ajuntament de Sallent ofereix unes píndoles formatives per revitalitzar el comerç local

Tindran lloc els propers dilluns i dimecres amb Google Meet

Redacció
17 d'abril del 2020
Actualitzat a les 10:16h
Davant la situació generada per l'estat d'alarma a causa de la Covid-19, el servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sallent ha creat unes píndoles formatives, que es portaran a terme els proper dilluns 20 i dimecres 22 d'abril, amb l'objectiu de donar suport al comerç local, comerciants i professionals de Sallent. Aquestes píndoles pretenen aportar noves idees, fer reflexionar i aprendre estratègies per encarar la situació actual i de cara al futur. 

La primera formació, dilluns 20 d'abril a les 15.30h, girarà al voltant del comerç local i serà a càrrec de Laura Torra, consultora especialitzada en màrqueting. La segona formació, dimecres 22 d'abril a les 16.00h, té a veure amb una campanya de reconnexió postconfinament amb els clients, també a càrrec de Laura Torra. Les connexions es faran mitjançant l'aplicació Google Meet  i, el mateix dia del curs, s'enviarà un recordatori amb l'enllaç de connexió per fer el seguiment de la sessió.
  
Per a  fer inscripcions podeu trucar al Servei de Promoció Econòmica (93.820.61.92) o enviar un correu a l'adreça: sll.promoeconomica@sallent.cat.