Cardona celebra el «Sant Jordi confinat» amb un concurs literari amb premis

Amb vals de compra per gastar al comerç local del municipi

Redacció
16 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:50h
Cardona celebrarà, el proper 23 d'abril, una Diada de Sant Jordi que serà inèdita respecte anys anteriors. La cita amb la cultura d'enguany, que es trasllada al 23 de juliol segons el Gremi de Floristes i la Cambra del Llibre, s'ha hagut d'adaptar davant les circumstàncies ocasionades per l'estat d'alarma. 

En aquest sentit, des de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Cardona, s'ha organitzat un concurs literari per presentar relats breus, contes o poemes per Sant Jordi, de temàtica lliure, i amb tres categories diferents: infantil, juvenil i adulta. Els premis, que seran tres per cada categoria, seran vals de 100, 60 i 30 euros per gastar al comerç local de Cardona i reactivar l'economia local. Les obres es poden enviar al correu de comunicacio@cardona.cat. Les bases del concurs són al següent enllaç.

L'Ajuntament també fa una crida a tots els cardonins i cardonines a dibuixar i pintar el seu Sant Jordi per després penjar-lo, el 23 d'abril, al balcó o finestra de casa i, qui ho vulgui, en faci una foto i etiqueti a l'Ajuntament de Cardona a través de les xarxes socials fent servir l'etiqueta #SantJordiCardona.
Arxivat a