Una empresa contractada per la Generalitat fa una segona desinfecció a la residència de Súria

Fa quinze dies ja s'havia fet una desinfecció per part de l'UME de l'exèrcit

Redacció
16 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:46h
Residència Bell Repòs de Súria
Residència Bell Repòs de Súria | GSV
Les instal·lacions de la Residència Bell Repòs de Súria han estat objecte d'una nova desinfecció aquesta setmana per part d'una empresa contractada per la Generalitat, en una actuació realitzada a instàncies de l'Ajuntament de Súria dins de les gestions realitzades en les darreres setmanes a diferents administracions i que ja va portar a una primera desinfecció realitzada per l'UME de l'exèrcit.

L'esmentada empresa va ser contractada pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat. L'Ajuntament va adreçar peticions de suport a la Diputació de Barcelona, la Generalitat i la delegació del Govern d'Espanya a Catalunya.

Des de l'inici de l'actual situació d'emergència sanitària, l'Ajuntament manté una comunicació permanent amb les direccions de la Residència Bell Repòs i de la Llar-Residència i Centre Ocupacional La Colònia d'Ampans per saber de primera mà quin suport es pot oferir per atendre les principals necessitats de les persones ateses i dels professionals que formen part dels equips d'atenció.



Arxivat a