Mor de coronavirus als 65 anys Miquel Murcia, històric entrenador del Club Tennis Manresa

El 1974 va crear-hi l'escola de tennis juntament a Pere Muxí, i en va ser el seu director durant 10 anys

Miquel Murcia, en una fotografia recent
Miquel Murcia, en una fotografia recent | Arxiu particular
Redacció
15 d'abril del 2020
Actualitzat el 16 d'abril a les 12:41h
Aquest dimecres ha mort als 65 anys per coronavirus Miquel Murcia històric entrenador del Club Tennis Manresa. El 1973, amb 18 anys, ja va començar a donar classes particulars als socis i sòcies convertint-se en el tercer entrenador que tenia el club, i el 1974 va crear l'escola de tennis conjuntament amb un altre històric del club, Pere Muxí.

Després d'anys fora del club, entrenant a d'altres llocs del país, i assolint totes les titulacions i categories de monitors de tennis existents, va tornar al Club Tennis Manresa a finals de 2008 per co-dirigir l'escola amb en Muxí, i ja el 2014 fou l'únic director fins a la seva jubilació, el setembre de 2018. 

Durant els seus anys com a director el club ha assolit els millors èxits estatals i catalans, no sols amb els equips sub-18 de l'escola, sinó també amb l'equip absolut masculí, amb el Campionat d'Espanya de 3a categoria el 2016, del qual ell n'era el capità. 
 

Miquel Murcia, tercer per l'esquerra, durant un homenatge que li van fer al CTM Foto: CTM


Actualment seguia visitant el club cada dia com a soci i per competir amb l'equip de veterans del Club Tennis Manresa, tot i vivint a Castellbisbal. 

Des del club, el seu president, Anjo Valentí, assegura que "el seu traspàs ens acaba de deixar colpits tant als socis com als ex-presidents i com a molts joves que fins fa poc havia entrenat".