L'Ajuntament de Sant Fruitós impulsa el quart paquet de mesures per fer front a la crisi del coronavirus

Les noves mesures adoptades apliquen bonificacions en les taxes de gestió de residus comercials i de guals ubicats en els polígons industrials

Redacció
14 d'abril del 2020
Actualitzat el 15 d'abril a les 11:51h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages amplia les mesures fiscals pel comerç i les empreses del municipi per tal d'ajudar a fer front a l'actual situació econòmica.

La primera de les noves mesures és una bonificació del 25% en la tarifa de la taxa de gestió de residus comercials per l'any 2021. Aquesta bonificació s'aplicarà a tots els establiments del municipi excepte aquells que la seva activitat comercial sigui d'alimentació o de productes farmacèutics. Recordem que l'Ajuntament ja va anunciar que, pel que fa a aquesta taxa per l'exercici 2020, els comerços amb cobrament domiciliat se'ls cobrarà el segon pagament l'1 de desembre de 2020 i els qui no tinguin domiciliat el pagament, el podran realitzar entre l'1 de juliol i l'1 d'octubre.

Pel que fa a la taxa de guals industrials, s'ha acordat que les empreses situades als polígons industrials del municipi gaudiran de l'exempció de pagar aquesta taxa durant l'exercici 2021. 

Amb aquestes mesures, i les ja anunciades anteriorment, el consistori vol ajudar a veïns, famílies, comerços i empreses del municipi a fer front a la difícil situació econòmica generada per la Covid-19.

Paral·lelament s'està ultimant la proposta global de mesures que contindrà el Pla de Reactivació Econòmica de Sant Fruitós de Bages, i que tindrà com a objectiu ajudar a les persones i al teixit comercial i empresarial de forma important.