La Fira de l'Estudiant de Manresa serà virtual aquest any

Es potencia la pàgina web del certamen que s'ha suspès a conseqüència del coronavirus

La Fira de l'Estudiant 2020 serà virtual
La Fira de l'Estudiant 2020 serà virtual | AjM
Redacció
14 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:03h
La Fira de l'Estudiant de Manresa, que s'havia de celebrar del 15 al 18 d'abril al Palau Firal de la capital del Bages, fa una aposta important per tenir presència a la xarxa. A conseqüència de la crisi del coronavirus, el certamen no es programarà físicament aquest any. L'Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages, el Consell Comarcal del Berguedà, el Consell Comarcal del Solsonès, la Fundació Lacetània i els Serveis Educatius del departament d'Educació de la Catalunya Central, entitats impulsores de l'esdeveniment, aposten per reforçar la presència de la fira a internet en aquestes mateixes dates.

La fira virtual es continuarà adreçant als estudiants del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès i les seves famílies que aquest any han de prendre una decisió sobre el seu futur educatiu.

Pàgina web

A través de la pàgina web http://firaestudiant.cat, disponible a partir d'aquest dimecres, els usuaris poden consultar els itineraris formatius, orientar-se i accedir al Campus Universitari de la Catalunya Central i de la resta d'universitats catalanes. A més, també es comptarà amb el llibret telemàtic que recull l'oferta dels itineraris formatius 2020-2021, accés a les jornades de portes obertes virtuals i informació pel que fa a beques, formació professional dual, mobilitat internacional, formació d'adultes, etc. L'experiència permetrà als visitants obtenir pràcticament la mateixa informació i assessorament que la fira oferia els darrers anys.

El certamen compta amb presència a Facebook i Instagram en què es publiquen les darreres novetats i té com a empreses patrocinadores ICL, Sagalès, Knauf, Denso i Avinent.