«Riera d'Oló», la cançó divertida i vital que S'Temple Bar ha ideat i enregistrat des del confinament

Els olonencs tornen a la càrrega amb un single d'homenatge al riu que passa pel seu poble i que, segons asseguren, "no li hem vist mai l'aigua neta; sempre de colors"

«Riera d'Oló», dels S'Temple Bar, durant el confinament
«Riera d'Oló», dels S'Temple Bar, durant el confinament | S'Temple Bar
14 d'abril del 2020
Actualitzat a la 13:41h

Estar confinat no és sinònim d'estar sense fer res. Així ho han demostrat els músics de la banda olonenca S'Temple Bar, que lluny d'aturar la seva activitat compositiva, han decidit prendre's aquesta etapa de distància obligada com una oportunitat per crear noves lletres i melodies. És amb aquesta actitud oberta i optimista que han tret a la llum Riera d'Oló, una cançó enèrgica i divertida ideada i enregistrada en ple confinament que homenatja el riu que passa per diversos municipis del Moianès i que desemboca molt a prop del poble natal de la formació musical. 

A través dels sons de taverna que els caracteritzen, els de S'Temple Bar descriuen l'amor incondicional que senten per la riera d'Oló ("sempre t'he portat al cor", li diuen), tot i "l'olor de femta que fa i els purins que porta" i malgrat "no haver-ne vist mai l'aigua neta; sempre és de colors", asseguren.