Un «Cuines» només de dolços: la iniciativa d'un forn de Navàs que sedueix les xarxes

La Fleca Vidal ha decidit obrir el seu obrador virtualment i oferir vídeo-receptes durant el període de confinament

Àngel Vidal, mestre pastisser de la Fleca Vidal de Navàs
Àngel Vidal, mestre pastisser de la Fleca Vidal de Navàs | Instagram
14 d'abril del 2020
Actualitzat el 15 d'abril a les 14:41h

"Aconseguir arribar on les limitacions excepcionals ens impedeixen". Aquest és l'objectiu de l'Àngel i el Bernat Vidal, els encarregats de capitanejar la Fleca Vidal de Navàs, un negoci familiar amb 118 anys d'història que, igual que moltes altres empreses de la comarca i del país, busquen aportar el seu gra de sorra per fer més suportable la incertesa i la inquietud social provocada per la pandèmia del coronavirus. 

La idea que han tirat endavant ha estat la de compartir, a través de vídeos enregistrats a l'obrador del forn, receptes de dolços típics de l'època o identitaris de la zona, basant-se en el format del programa Cuines de TV3. "Volem seguir donant resposta a aquesta nova demanda de contingut des de la proximitat que ofereix el petit negoci local", assenyalen l'Àngel i el Bernat, tiet i nebot, que recalquen que "en moments com aquest, l'únic que podem fer és reinventar-nos".

La primera vídeo-recepta que van oferir va tenir com a protagonistes les garlandes de Pasqua, i va gaudir de prop d'un miler de visualitzacions. És previst que al llarg d'aquesta setmana en publiquin més al seu canal d'Instagram, que podeu trobar prement aquest enllaç.