L'Ateneu Cooperatiu organitza un curs gratuït en línia sobre creació de projectes cooperatius

Començarà aquest dijous i s'allargarà fins al 21 d'abril

Redacció
14 d'abril del 2020
Actualitzat el 15 d'abril a les 12:07h
L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central organitza un curs gratuït online sobre Eines per crear el nostre projecte cooperatiu. La formació es farà els dies 16, 17, 20 i 21 d'abril entre les 11 del matí i la 1 del migdia.

A la primera sessió, el dijous 16 d'abril, es donarà resposta a si la cooperativa és el model per a un projecte concret que es vulgui emprendre. S'hi explicaran els principis cooperatius i les característiques i tipus de cooperatives.

A la segona, el divendres 17 d'abril, s'explicarà com funciona una cooperativa, com es regulen, el règim societari, econòmic, fiscal i laboral, l'organització interna. Un aspecte que en ocasions sembla més complex del que en realitat és. Durant el curs es facilitaran eines per entendre el model cooperatiu.

El dilluns 20 d'abril, en la tercera sessió del curs, es tractarà sobre la gestió col·lectiva, el treball en equip i com la gestió emocional, dels conflictes, la comunicació i el feedback són importants per al bon funcionament de la cooperativa.

Finalment el dimarts 21 s'explicaran tres experiències cooperatives: Som Energia, Tigre de Paper i La Rita Mola. 

Si bé el curs és gratuït, cal inscripció prèvia a aquí.