VÍDEOS Súria viu l'acte central de les ConfiCaramelles amb la interpretació col·lectiva d'«El Cant del Poble»

Les caramelles més grans de Catalunya es viuen des de les cases amb un programa de confinament

Súria ha viscut l'acte central de les caramelles des dels balcons
Súria ha viscut l'acte central de les caramelles des dels balcons | Pere Fontanals
11 d'abril del 2020
Actualitzat el 12 d'abril a les 12:24h

Autor: Pere Fontanals

Les Caramelles de Súria, les més grans de Catalunya, han tingut aquest dissabte al vespre el seu capítol més popular amb la interpretació col·lectiva d'El Cant del Poble des de les cases de tots i totes les caramellaires sintonitzant Ràdio Súria. Des de finestres i balcons de la vila s'ha cantat i tocat la popular peça en el més estricte confinament, però també amb alegria i xirinola.

Tenint en compte els condicionants i les limitacions actuals per evitar la propagació de la pandèmia, aquesta edició inèdita de les Caramelles de Súria ha estat batejada com a ConfiCaramelles 2020.


Autor: Jordi Cirera

Les activitats de les ConfiCaramelles 2020 es viuen a través del perfil oficial de les Caramelles de Súria a Instagram, des del qual també s'oferiran actuacions. En aquesta xarxa social es podran publicar imatges caramellaires amb les etiquetes #conficaramelles2020 i @CaramellesSuria.

Des del juny de 2016, les Caramelles de Súria formen part del Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya, que aplega les celebracions, festes i elements singulars més destacats del patrimoni cultural i immaterial del nostre país. Les Caramelles de Súria estan documentades des del segle XVI.


Arxivat a