Detenen un jove de Manresa que acumulava 16 denúncies i una altra detenció per desobeir el confinament

El noi, de 18 anys, es trobava assegut al terra amb el mòbil al carrer Pompeu Fabra

Redacció
08 d'abril del 2020
Actualitzat a les 18:30h
Carrer Pompeu Fabra, on es va produir la detenció
Carrer Pompeu Fabra, on es va produir la detenció | GSV
Agents de la Policia Local van detenir dimarts a la tarda un veí de Manresa de 18 anys a qui van imputar un delicte de desobediència a agents de l'autoritat. Els fets van ocórrer a 2/4 de 7 de la tarda, quan una patrulla va detectar al carrer de Pompeu Fabra tres joves asseguts al terra, mirant els telèfons mòbils.

En demanar-los què hi feien, dos dels joves van manifestar que aprofitaven una xarxa wifi d'una botiga per connectar-se a Internet, però que ja marxaven cap a casa, mentre que un tercer va manifestar que a ell li era igual el confinament i les denúncies, i que no pensava anar a casa.

Un cop els agents van consultar les dades del jove a l'aplicació informàtica policial van constatar que li constaven en les darreres setmanes 16 denúncies (10 administratives i 6 penals) a més d'una detenció, tot pel mateix motiu, no obeir ni el confinament ni els agents de forma reiterada, motiu pel qual van procedir novament a la detenció i a la imputació i investigació d'un presumpte delicte continuat de desobediència.