Joventut

El Casal de Joves de Súria manté la seva activitat a través d'Instagram

L'objectiu és mantenir el contacte amb el col·lectiu jove de la vila per tal d'afavorir un confinament actiu

per Redacció, 8 d'abril de 2020 a les 10:29 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Casal de Joves de Súria manté la seva activitat a través d'Instagram amb la difusió d'informació i propostes interactives durant l'actual període de confinament, incloent-hi l'atenció de consultes personals que es puguin plantejar a través d'aquest mitjà.

L'objectiu es oferir aprofitar les possibilitats que ofereix aquesta xarxa social per superar les limitacions que imposa l'actual situació i mantenir el contacte amb el col·lectiu jove de la vila per tal d'afavorir un confinament actiu.


Una de les activitats realitzades fins ara és La Setmana dels Enigmes, un joc de set preguntes que ja té guanyador. També s'hi ha fet difusió de la guia per a joves Com trobar-hi sentit, una publicació del departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat amb recomanacions per a aquest temps de confinament.

En els propers dies s'oferiran noves activitats i recursos informatius per estimular la participació i afavorir una bona gestió personal d'aquest període d'excepcionalitat.


El Casal de Joves és un servei municipal, adscrit a l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Súria.

 

Participació