Les caramelles de Callús se seguiran per la ràdio i es viuran als balcons

Durant tota aquesta setmana proposen una sèrie de reptes per mantenir viu el record de la festa

Caramelles de Callús
Caramelles de Callús | Àlex Gómez Ribera
Redacció
07 d'abril del 2020
Actualitzat el 08 d'abril a les 12:49h
La Comissió de les Caramelles de Callús i l'emissora Styl FM, amb seu a Manresa, han arribat a un acord de col·laboració per tal que aquest diumenge es puguin sentir simultàniament 15 minuts de cançons, entre les 13.45h i les 14.00h relacionades amb les caramelles. La consigna que la organització ha donat als caramellaires és que surtin al seu balcó amb un transistor i gaudeixi momentàniament de la festa a través de les ones.

A tres quarts de dues de Diumenge de Pasqua sonaran per Styl Classics (al 95.2 de la FM) quatre cançons que els caramellaires callussencs coneixen bé: La Ben Plantada (dels osonencs Obeses), Girona m'enamora, de Ricard Viladesau, Caramelles a Callús, del mestre Martirià Font i amb lletra de Pere Fons, i per acabar amb La Presó del Rei de França, de la Companyia Elèctrica Dharma.

A més, durant tota aquesta setmana, les Caramelles de Callús proposen una sèrie de reptes per mantenir viu el record de la festa més emblemàtica del poble. Aquests desafiaments es poden seguir a través d'Instagram (@caramellescallus), Twitter (@caramelles) i Facebook (facebook.com/lescaramelles).