L'Ajuntament de Manresa reparteix un centenar llarg de lots de la plataforma dels aliments

Davant la parada tècnica de la plataforma a causa de la crisi del coronavirus, Serveis Socials ha lliurat els productes al Mercat Puigmercadal

Professionals dels Serveis Socials amb els lots al Mercat Puigmercadal
Professionals dels Serveis Socials amb els lots al Mercat Puigmercadal | AjM
Redacció
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:20h
Aquest dimarts, al mercat de Puigmercadal, professionals de Serveis Socials de l'Ajuntament de Manresa han lliurat un total de 102 lots de productes i aliments secs a famílies necessitades. Els lots contenien aliments secs (llegum, oli, arròs, pasta, tomàquet, tonyina, galetes, cacau en pols), llet, ous i fruita.

Aquest lliurament s'ha fet a causa de la parada tècnica que ha hagut de realitzar aquesta setmana la plataforma dels aliments de la Fundació del Convent de Santa Clara. Els aliments s'han repartit a persones que ja són usuàries de la plataforma i per a noves altes que s'han derivat de les EBAS (Equips Basics de Serveis Socials) de Manresa.

Els lots lliurats van ser preparats diumenge passat pels voluntaris de la plataforma. A partir de la setmana vinent es tornarà al mecanisme habitual i l'horari de la plataforma, que ja estarà en funcionament a la carretera de Vic, 162.