Furta el mòbil de la seva cunyada i agredeix el seu germà quan li retreu l'acció

La Policia Local de Manresa el deté per presumptes delictes de furt i violència en l'àmbit de la llar

Redacció
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 17:57h
Agents de la Policia Local de Manresa van detenir dilluns a la tarda un veí de Manresa de 21 anys per presumptes delictes de furt i de violència en l'àmbit de la llar.

Els fets van ocórrer a 2/4 de 5 de la tarda, quan la sala del 092 va rebre diverses trucades de veïns del barri de Plaça Catalunya informant que dins un domicili s'estava produint una baralla. Desplaçades diverses patrulles al domicili, els agents van trobar el pis amb mobles i vidres trencats i tacats de sang, i un jove amb sang a la cara i als braços.

Segons van esbrinar els agents, la baralla va venir motivada perquè l'agredit acusava el seu germà d'haver sostret el telèfon de la seva dona i que, en pujar de to la discussió, l'havia agredit causant-li lesions que requeririen de sutura posterior.

Un cop una ambulància va atendre el ferit, la patrulla va detenir el presumpte agressor, a qui se li va ocupar el telèfon -un terminal valorat en 600 euros- presumptament sostret, motiu pel qual, a més d'imputar-li un presumpte delicte de violència dins l'àmbit de la llar, també se li va imputar un altre de furt.