Crida a cantar des dels balcons el «Bon dia» dels Pets, dijous a 2/4 de 2 del migdia

La proposta, que dona continuïtat a la cantada de "Corren" de dimecres passat, s'amplia a tot el Bages

Veïns als balcons cantant «Corren» de Gossos el passat dimecres
Veïns als balcons cantant «Corren» de Gossos el passat dimecres | Aina Font Torra
Redacció
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 16:56h
La iniciativa de cantar junts la cançó Corren de Gossos el passat dia 1 d'abril tindrà una segona edició. Serà aquest dijous, 9 d'abril a les 13.30 hores i en aquest cas la cançó escollida serà Bon dia del grup musical Els Pets.

La novetat és que els organitzadors, 62 entitats manresanes, han volgut ampliar el radi d'acció i ho faran extensiu a totes les poblacions del Bages, on també tenen cobertura les ones de Ràdio Manresa. S'ha convidat a adherir-se a la iniciativa a totes les emissores locals de la comarca i a Styl FM de Manresa.

Com a novetats tècniques i tal com es va comprovar en la primera edició a moltes llars no hi ha aparell de ràdio, la cançó s'emetrà també per Canal Taronja TV i per internet a www.radiomanresa.cat, de manera que qui vulgui, pugui fer servir el mòbil encara que tingui un delay de 5 o 6 segons. Una altra opció és que qui vulgui pugui utilitzar el mòbil o la tauleta i reprodueixi la cançó a través de youtube, spotify... En aquest cas, s'haurà de premer el play a les 13.30h en punt.  

Valoració de la primera edició

Un cop feta la primera experiència i durant uns dies, les entitats convocants van estar valorant l'acció i debatent sobre noves propostes. Finalment, aquest dilluns es va acordar fer una segona edició de la cantada amb la peça dels Pets.

Com en la primera edició, s'està fent arribar la imatge, la lletra de la cançó i la cançó a totes les escoles del Bages i es convida a les altres entitats, de Manresa i del Bages, a adherir-se a la convocatòria.