Sant Salvador de Guardiola rep material de protecció davant el coronavirus

Són viseres 3D, viseres de porexpan, obridors o polsadors de portes, o màscares de cotó/lona entre d'altres

Material lliurat a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola
Material lliurat a l'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola | AjSSG
Redacció
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:53h
Dilluns l'alcaldessa de Sant Salvador de Guardiola, Georgina Mercadal, va rebre un grup de voluntaris del Bages que van fer arribar pantalles i polsadors de porta realitzats amb tecnologia 3D, així com també màscares reutilitzables, a l'Ajuntament per fer-ne ús entre la població. 

El grup de voluntaris són de Manresa i a nivell particular s'han proposat ajudar a cobrir i protegir les plantilles dels hospitals UCI, d'Althaia, de Sant Andreu, residències i tota persona que el Decret de confinament l'obligava a tenir contacte amb altres persones.

El material que va arribar a Sant Salvador de Guardiola anirà destinat als treballadors de l'Ajuntament que fan tasques de cara al públic. També es faran arribar les pantalles durant aquesta setmana a totes les persones que treballen de cara al públic del municipi i als voluntaris que hagin de realitzar tasques en contacte amb altres persones per la feina que desenvolupen.

El material són viseres impreses en 3D, viseres de porexpan, obridors o polsadors de portes, màscares de cotó/lona. Per això s'ha construït una xarxa en cada poble i "quan no ha estat possible es cobreixen els pobles dels voltants", explica un dels voluntaris, en Joan Sebarroja, farmacèutic FIR.