Castellgalí suspèn la celebració de la Festa del Panellet d'enguany

S'havia de celebrar del 2 al 4 de maig

Castellgalí no celebrarà la Festa del Panellet enguany
Castellgalí no celebrarà la Festa del Panellet enguany | AjCgl
Redacció
07 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:54h
L'Ajuntament de Castellgalí ha decidit suspendre la celebració de la tradicional Festa del Panellet, amb motiu de la situació causada per la Covid-19. Aquesta festivitat sempre s'ha celebrat al municipi durant el primer cap de setmana de maig. Per aquest any 2020 estava prevista per ser gaudida durant els dies 2, 3 i 4 de maig. 

La tradicional Festa del Panellet del municipi de Castellgalí sempre ha estat un gran reclam per les veïnes i veïns del poble de Castellgalí i, també, ha reunit assistents dels pobles de rodalies. Aquest any, és veu afectada per la situació causada per la Ccovid-19 i en serà suspesa la seva celebració. 

La situació epidemiològica derivada del coronavirus (SARS-CoV-2) obliga a les administracions públiques a estar permanentment amatents a les resolucions que s'acordin per les autoritats competents, especialment les sanitàries, sempre vetllant pel benestar i salut de la ciutadania. 

En front d'aquesta situació, amb independència de la possibilitat que en les dates indicades s'hagi pogut aixecar la declaració d'estat d'alarma, raons de prudència i de salvaguarda de la salut i seguretat de les veïnes i veïns de Castellgalí, porten a suspendre per aquest any la celebració de la Festa del Panellet dels dies 2, 3 i 4 de maig de 2020.