Més de 5.000 euros recaptats contra la Covid-19 amb samarretes del SEM d'influència navassenca

Davant l'èxit de la demanda, la parella que les ha ideat i distribueix n'ha fet de bombers, policies i personal sanitari

06 d'abril del 2020
Actualitzat a les 14:35h
Dissenys de les samarretes solidàries
Dissenys de les samarretes solidàries | SamarretesCovid
Una parella de treballadors del SEM, Mireia Fernàndez, de Navàs, i Paulino Brunner, de Barcelona, porten recaptats més de 5.000 euros a favor de la lluita contra el coronavirus amb la venda de samarretes solidàries fetes a mà amb la imatge del sistema d'emergències. La idea va ser consensuada des de l'equip del SEM.

És tant l'èxit aconseguit amb la iniciativa, que ja han tirat endavant nous dissenys amb la presència d'altres cossos d'emergències com els bombers, els cossos policials i el personal dels hospitals que, en aquest cas, han de fabricar en una impremta de Sallent perquè l'artista que  fa les del SEM no dona l'abast.

Les samarretes, que valen 15 euros, tenen un disseny original amb un home o una dona dels diferents cossos i la llegenda "Tot anirà bé". Els beneficis es gestionaran a través de la plataforma Corre Solidaris. Les comandes es poden gestionar contactant amb Mireia Fernández al 606026024 o amb el Paulino Brunner al 652436887.