Els comerços de Súria distribuiran 360 mascaretes entre persones que en necessitin

Han estat fabricades per persones voluntàries a partir de materials cedits

Caixa de mascaretes confeccionades per persones voluntàries de Súria
Caixa de mascaretes confeccionades per persones voluntàries de Súria | AjSú
Redacció
04 d'abril del 2020
Actualitzat a les 20:42h
L'Ajuntament de Súria ha distribuït unes 360 mascaretes reutilitzables a les farmàcies i establiments comercials que romanen oberts a la vila per tal de facilitar-les de manera gratuïta a les persones que les requereixin. Aquestes mascaretes s'afegeixen a les prop de 80 que ja es van facilitar en les darreres setmanes a persones de col·lectius de risc.

Totes les mascaretes han estat confeccionades per persones voluntàries de la vila amb material cedit a l'Ajuntament per les empreses especialitzades Caymon (Súria) i Robin Hat (Rubí). La distribució ha anat a càrrec de la Policia Local.

Abans de ser utilitzades, les mascaretes han de ser rentades a 60 graus, segons s'indica en un full explicatiu que ha estat distribuït conjuntament amb aquest material de protecció.

Com a institució coordinadora d'aquesta acció, l'Ajuntament de Súria agraeix el treball i la col·laboració de totes les persones, empreses i establiments que han fet possible aquesta iniciativa, que tindrà continuïtat mentre es perllongui l'actual situació d'emergència sanitària.
Arxivat a