L'hospital de Sant Andreu registra 2 morts per coronavirus aquest dissabte i la suma total a Manresa puja a 82

Sant Joan de Déu, Centre Hospitalari i Clínica Sant Josep no computen cap defunció per la malaltia en les últimes 24 hores

Façana i jardí de l'hospital de Sant Andreu
Façana i jardí de l'hospital de Sant Andreu | SAS
04 d'abril del 2020
Actualitzat a les 23:58h
Els hospitals de Manresa gestionats per la Fundació Althaia, Sant Joan de Déu, Centre Hospitalari i Clínica Sant Josep, han gestionat 36 altes hospitalàries aquest dissabte entre els pacients que han estat ingressats per coronavirus, i els tres centres ja registren un total de 261 persones que han superat la malaltia.

En aquests moments, els hospitals d'Althaia tenen ingressades 253 persones que han donat positiu en el test per coronavirus, 25 menys que divendres al vespre, i no ha registrat cap defunció, de manera que el número de morts en aquests tres hospitals es manté en els 80 de divendres. El fet que no hagin registrat cap defunció no significa, necessàriament, que no se n'hagi produït cap, sinó que no s'han computat i s'acumulin a les defuncions de diumenge.

Dues morts per coronavirus a l'hospital de Sant Andreu

A la unitat d'aïllament de l'hospital de Sant Andreu hi ha aquest divendres 26 persones ingressades que són considerades casos de Covid-19 per la simptomatologia clara que presenten (alguns són positius confirmats i d'altres estan pendents de realitzar el test o de rebre el resultat). Durant aquest dissabte han mort dos pacients d'aquesta unitat, tots dos confirmats com a casos de coronavirus.

Aquestes són les dues primeres defuncions d'aquest hospital amb confirmació de coronavirus, tot i que n'ha registrat durant la setmana amb simptomatologia compatible amb la malaltia. Així, doncs, entre els quatre hospitals de la ciutat, ja hi ha 82 difunts registrats des de l'inici de la pandèmia.

Hi ha 23 treballadors de l'hospital de Sant Andreu que han donat positiu de Covid-19 i que es mantenen a casa, i 16 més que també estan a casa de manera preventiva pendents de realitzar al test o de rebre resultats.