Mor el doctor Joan Llorens Busquets als 92 anys, cofundador del Centre Hospitalari

Traumatòleg, també va treballar a l'hospital de Sant Andreu i a la Clínica Sant Josep, on va passar consulta fins als 80 anys

El doctor Joan Llorens Busquets
El doctor Joan Llorens Busquets | Arxiu familiar
Redacció
04 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:42h
El doctor Joan Llorens Busquets va morir dijous als 92 anys. Nascut a Sallent, traumatòleg i un dels fundadors del Centre Hospitalari de Manresa, també va treballar a l'hospital de Sant Andreu i a la Clínica Sant Josep on va passar consulta fins als 80 anys. Metge per vocació, una de les seves nétes recorda que "de petita em duia a l'hospital en comptes d'anar al parc, i un cop allà ens explicava tot de coses relacionades amb la seva feina".

"Tot i ser un home de ciència, era molt creient i ens duia a Montserrat a veure la Moreneta sempre que podia", segueix explicant. Una altra de les seves passions va ser el futbol, fins al punt que va rebutjar fitxar pel primer equip de l'Espanyol per dedicar-se a la medicina.

Alguns dels seus amics l'acomiaden recordant que ha estat "un exemple professional i ètic, font d'inspiració per a molts dels que han pogut creuar-se amb ell, tots el guardarem sempre en el record".