Confinament

NacióManresa obre el diari a les famílies que perdin un ésser estimat durant el confinament

Per pal·liar la fredor de no poder fer-li vetlla ni cerimònia per la crisi del coronavirus

per Redacció , 4 d'abril de 2020 a les 13:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Perdre un ésser estimat sempre és dur. Perdre'l durant el confinament, en que no se li ha pogut fer vetlla, ni cerimònia, que just no se'l pot acompanyar ni en l'enterrament, i que en molts casos no s'ha pogut ser al seu costat durant els seus darrers dies, encara hi afegeix amargor.

Per aquest motiu, NacióManresa ha decidit obrir el diari a aquelles famílies que perdin o hagin perdut un familiar durant el confinament per la crisi del coronavirus. NacióManresa obrirà una secció en la que els familiars puguin fer un breu escrit sobre la persona perduda que es pugui compartir de forma digital i que serveixi, així, de reconeixement a l'ésser estimat. D'aquesta manera també es podrà donar a conèixer la seva pèrdua en un temps en que gran part de la població viu confinada a casa, sense tenir massa contacte amb l'exterior, si no és a través de les notícies.


Aquest és un oferiment gratuït per a totes les defuncions que es produeixin durant l'estat d'alerta, independentment de la causa del decés.

Es demana que l'escrit sigui breu, d'un paràgraf, i que s'inclogui una fotografia i les dades del familiar perdut. La informació s'ha d'enviar a direcció@naciomanresa.cat. Aquesta secció només serà per a famílies del Bages i el Moianès.


Abans de la publicació de l'obituari en qüestió, es confirmarà la defunció amb les funeràries de la comarca.

Les dades que calen per a la publicació de l'obituari que s'han d'incloure en el correu són:

- Foto (en arxiu jpg i d'una amplada mínima de 800px)
- Nom complet
- Edat
- Data de l'òbit
- Població de residència
- Text de recordatori o homenatge (Un paràgraf, com a màxim)
- Relació de familiars que signen el recordatori (opcional)
- Funerària (només per fer la comprovació)

 

Participació