Els hospitals de Manresa ja acumulen 80 morts per coronavirus i 278 ingressats

El número d'altes de persones que han passat la malaltia se situa en 225

Personal sanitari de Sant Joan de Déu
Personal sanitari de Sant Joan de Déu | Pere Fontanals
03 d'abril del 2020
Actualitzat a les 23:24h
Els hospitals de Manresa gestionats per la Fundació Althaia, Sant Joan de Déu, Centre Hospitalari i Clínica Sant Josep, tenen ingressats 278 pacients que han estat confirmats com a malalts de coronavirus, 6 menys que dijous.

A nivell d'altres, els tres centres s'aproximen han arribat a les 225, després de gestionar-ne 27 durant aquest divendres.

Pel que fa a defuncions per coronavirus, els tres hospitals n'han registrat 9 més en aquestes últimes 24 hores, tot i que alguna por provenir de morts anteriors que encara no tenien el resultat del test, que ha arribat tard. Amb aquestes morts confirmades, ja són 80 les que han patit els hospitals gestionats per Althaia de la capital del Bages

A l'hospital de Sant Andreu hi ha 26 persones ingressades amb simptomatologia de Covid-19

A la unitat d'aïllament de l'hospital de Sant Andreu hi ha aquest divendres 26 persones ingressades que són considerades casos Covid-19 per la simptomatologia clara que presenten (alguns són positius confirmats i d'altres estan pendents de realitzar el test o de rebre el resultat). Durant aquest divendres no ha mort cap persona d'aquesta unitat.

Hi ha 23 treballadors de l'hospital de Sant Andreu que han donat positiu de Covid-19 i es mantenen a casa, i 11 més que també estan a casa de manera preventiva pendents de realitzar al test o de rebre resultats.