UManresa i Avinent usen la tecnologia 3D per fer manetes de porta i material de seguretat per a Althaia

A més han realitzat proves de respiració i han fet donació de diversos Ambus i a un pulmó artificial

Extensió de maneta de porta fabricat per UManresa i Avinent
Extensió de maneta de porta fabricat per UManresa i Avinent | Althaia
03 d'abril del 2020
Actualitzat a les 15:03h
UManresa i Avinent fan servir la seva tecnologia 3D per fabricat tota una sèrie d'elements de protecció per evitar el contagi del coronavirus per a Althaia. La seva tasca es focalitza en el disseny, fabricació, validació i distribució de material divers per a sanitaris i afectats per la Covid-19.

Dels seus centres surten, extensions de manetes de porta per obrir-les amb el colze, material de protecció individual com pantalles, campanes i mascaretes planificades amb impressió 3D.

També han fet proves amb respiradors i han fet donació de diversos Ambus -globus de respiració manual- i d'un pulmó artificial. Com informava NacióManresa, Althaia també treballa en un mòdul de teleassistència per a persones que es troben en aïllament, i ha cedit tot el material mèdic i auxiliar, com camilles, de la Clínica Universitària a Althaia i a Sant Andreu Salut.

Per aquestes tasques s'ha de remarcar que també han mantingut contacte directe amb diverses empreses de territori, sumades a Avinent, que estan recolzant la iniciativa.