ICL signa un acord amb sindicats i comitè per afrontar la situació derivada de la Covid-19

L'empresa gestora de les mines de Sallent i Súria es compromet a complementar les prestacions d'atur de tots els afectats fins el 75% de las bases de cotització mentre duri l'ERTO

El conseller delegat d'ICL Iberia a Súria i Sallent, Carles Aleman
El conseller delegat d'ICL Iberia a Súria i Sallent, Carles Aleman | Mar Martí
NacióManresa
03 d'abril del 2020
Actualitzat a les 11:05h
Després de la presentació d'un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) per part d'ICL Iberia Súria&Sallent el passat 25 de març, l'empresa i la representació dels treballadors han signat un acord conjunt per afrontar l'extraordinària situació que ha generat la Covid-19. El document en qüestió s'emmarca en el diàleg que l'empresa ha anat mantenint amb els treballadors i treballadores i inclou diferents punts enfocats a mitigar els efectes de l'aturada de l'activitat.

Tal com exposa l'acord, doncs, ICL es compromet a complementar les prestacions d'atur de tots els afectats fins el 75% de las bases de cotització mentre duri l'ERTO. En aquest sentit, el retorn a l'activitat -encara que sigui de forma parcial- es produirà "tan aviat com sigui possible garantir les condicions de salut i seguretat dels treballadors, i les circumstàncies de la Covid-19 ho facin possible", exposen des de l'empresa, que en aquests moments es manté en serveis mínims "per tal de garantir la seguretat de les instal·lacions".
Arxivat a