Manresa s'apropa als 200 malalts de coronavirus recuperats, però supera les 70 defuncions

Els tres hospitals d'Althaia sumen 284 persones ingressades positives de coronavirus

Personal sanitari de Sant Joan de Déu
Personal sanitari de Sant Joan de Déu | Pere Fontanals
02 d'abril del 2020
Actualitzat el 03 d'abril a les 8:42h
Els hospitals de Manresa gestionats per la Fundació Althaia, Sant Joan de Déu, Centre Hospitalari i Clínica Sant Josep, tenen ingressats 284 pacients que han estat confirmats com a malalts de coronavirus. Aquesta xifra és pràcticament la mateixa que dimecres a la tarda (283).

A nivell d'altres, els tres centres s'aproximen a les 200. Des de l'inici de la pandèmia, han donat 198 altes a persones que havien emmalaltit de coronavirus i que s'han recuperat. Aquesta xifra és de gairebé 50 altes més que dimecres, quan n'eren 149.

Pel que fa a defuncions per coronavirus, els tres hospitals n'han registrat 8 més en aquestes últimes 24 hores, tot i que alguna por provenir de morts anteriors que encara no tenien el resultat del test, que ha arribat tard. Amb aquestes morts confirmades, ja són 71 les que han patit els hospitals de la capital del Bages

L'hospital de Sant Andreu registra 4 morts més de pacients que no han passat el test

A l'hospital de Sant Andreu hi ha 25 persones ingressades a la unitat d'aïllament que són considerades casos Covid-19 per la simptomatologia clara que presenten (alguns són positius confirmats i d'altres estan pendents de realitzar el test o de rebre el resultat). Aquest dijous han mort 4 pacients més en aquest centre, que se sumen als 4 dels darrers dos dies. Aquests 8 pacients han mort amb una simptomatologia clara de coronavirus, tot i que no hi ha resultat dels tests.

D'altra banda, hi ha 20 treballadors de l'Hospital de Sant Andreu que han donat positiu de Covid-19, i 10 més que es troben aïllats de forma preventiva.