Althaia impulsa «Posem-hi paraules» de suport a professionals i pacients aïllats

Convida la ciutadania a fer-los arribar els seus missatges a través d'aquesta campanya

Imatge de la campanya «Posem-hi paraules» d'Althaia
Imatge de la campanya «Posem-hi paraules» d'Althaia | Althaia
Redacció
02 d'abril del 2020
Actualitzat a les 19:45h
La Fundació Althaia ha posat en marxa una campanya per fer arribar els missatges de suport i ànim de la ciutadania als professionals i pacients ingressats que es troben en situació d'aïllament a Sant Joan de Déu, el Centre Hospitalari i la Clínica Sant Josep.

Posem-hi paraules és el nom d'aquesta campanya a través de la qual Althaia convida a fer arribar aquells dibuixos, escrits, vídeos i imatges que ajuden a expressar emocions en una situació complicada per a tothom i que, sense dubte, serviran per valorar l'esforç i lluita diària dels professionals, perquè els pacients se sentin acompanyats i per fer-los arribar escalf i suport. El nom de Posem-hi paraules juga amb el paral·lelisme de Posem-hi el cor, lema estretament vinculat a Althaia per les diferents campanyes de mecenatge. 

Per participar-hi, es poden fer arribar els missatges al correu electrònic posemhiparaules@althaia.cat i es traslladaran a tots ells. També es poden compartir aquests missatges a través de les xarxes socials utilitzant el hashtag #posemhiparaules.

Periòdicament els professionals i els pacients ingressats rebran els missatges de suport. A més, es publicarà una selecció d'aquest material a la pàgina web de la fundació..