Manresa té 283 persones ingressades amb coronavirus i ha donat 21 altes en 24 hores

Des de dimarts hi ha hagut una nova defunció per la malaltia, que situa el total en 63 morts des de l'inici de la pandèmia

Personal sanitari de Sant Joan de Déu
Personal sanitari de Sant Joan de Déu | Althaia
01 d'abril del 2020
Actualitzat a les 21:35h
En les últimes 24 hores, l'hospital de Sant Andreu i el Centre Hospitalari de Manresa han registrat 1 nova defunció per coronavirus i 21 altes mèdiques de persones que han passat la malaltia i que situen la xifra total de recuperats en 149. Els dos hospitals d'Althaia tenen 281 pacients ingressats amb coronavirus, 17 més que dimarts, als que cal sumar els 2 positius que hi ha a l'hospital de Sant Andreu.

Althaia no ha confirmat aquest dimecres la dada de professionals afectats. Dimarts tenia 120 professionals, entre sanitaris i treballadors d'altres àrees, confinats a casa seva per haver tingut contacte amb algun positiu de coronavirus o per haver presentat símptomes compatibles amb la malaltia. D'aquests, n'hi havia 94 que han donat positiu en el test, tot i que tenen simptomatologia lleu.

L'hospital de Sant Andreu té 15 treballadors amb coronavirus

A l'hospital de Sant Andreu hi ha 24 persones ingressades a la unitat d'aïllament. D'aquestes, 2 són positius de Covid-19 i les 22 restants presenten símptomes i estan a l'espera de realitzar el test o de rebre resultats. Entre dilluns i dimarts han mort 4 pacients de l'equipament amb símptomes compatibles amb el coronavirus, tot i que sense resultat.

D'altra banda, hi ha 27 treballadors de l'Hospital de Sant Andreu que es mantenen a casa preventivament. D'aquests, 15 són casos positius de Covid-19, però lleus, i els altres 12 estan pendents de realitzar al test o de rebre resultats.