coronavirus

A la Font «sí hay quien viva» o quan el confinament es converteix en una festa de balcons

Els veïns i veïnes del barri manresà han creat un perfil d'Instagram en el qual mostren les iniciatives lúdiques que duen a terme per animar-se els uns als altres

per Aina Font Torra, Manresa | 1 d'abril de 2020 a les 16:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Música a tot drap; llanternes que s'il·luminen; llums (alguns de Nadal) que pampalluguegen quan el sol ja s'ha post; gent ballant com si no hi hagués demà; aplaudiments i xiulets; coreografies a distància; discjòqueis punxant des de la terrassa potents temes disco... Aquestes són algunes de les escenes que des del dia que el govern espanyol va decretar l'estat d'alarma, es poden veure al barri de la Font dels Capellans de Manresa.


La iniciativa, que s'inspira en les accions impulsades pels italians i italianes, va portar uns quants veïns i veïnes d'aquesta zona de la capital del Bages a crear un perfil d'Instagram per mostrar, a la resta de ciutadans, que "en la Font sí que hay quien viva", expressen ells mateixos, fent al·lusió a la sèrie d'humor espanyola Aquí no hay quien viva. En aquest sentit, doncs, pràcticament cada dia, els alma mater d'aquesta divertida rauxa veïnal publiquen vídeos de les diverses propostes lúdiques que duen a terme; unes propostes que cada cop sumen més adeptes i que no només es fan extensives als veïns i veïnes de la zona, sinó a la resta de manresanes i manresans. Perquè, tal com diuen: "res ni ningú ens pot prendre les ganes de sortir als balcons a cantar i ballar". 

 

Participació