El CAE programa un taller de formació en línia per a les entitats

"Com fer la memòria de l'entitat", és la formació que proposa

La formació del CAE ensenya com fer la memòria de l'entitat
La formació del CAE ensenya com fer la memòria de l'entitat | CAE
Redacció
01 d'abril del 2020
Actualitzat a les 14:58h
Aprofitar el confinament per formar-se i, al mateix temps, introduir millores en diversos elements de gestió i comunicació de l'entitat: en aquest cas la memòria anual. Aquesta és la proposta que el CAE posa en marxa a través d'un taller de formació en línia.

Com fer la memòria de l'entitat és un taller que té com a objectius identificar per a què s'elabora la memòria de l'entitat, determinar quins són els continguts i formats més adients i mostrar estratègies per donar-li una major projecció. L'impartirà Nasi Muncunill, director del CAE i amb una llarga experiència en gestió associativa.

El taller té una càrrega lectiva de 4 hores i estarà obert del 6 al 20 d'abril. La inscripció és pot fer a través del web del CAE, directament a aquest enllaç o bé amb un correu a [email protected]. El curs forma part del Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i la inscripció és gratuïta. Les persones que hi participin rebran un diploma expedit per la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.