Espurnes Barroques farà una tercera edició reduïda a la tardor

Es cancel·len els concerts i activitats previstos del 16 de maig al 7 de juny, que es traslladaran a la primavera del 2021

Imatge d'arxiu d'un concert de les Espurnes Barroques
Imatge d'arxiu d'un concert de les Espurnes Barroques | EB
Redacció
01 d'abril del 2020
Actualitzat a les 14:50h
Les circumstàncies actuals, amb la crisi del coronavirus, l'organització de l'Espurnes Barroques ha decidit cancel·lar la tercera edició del festival, que s'havia de celebrar del 16 de maig al 7 de juny i que creixia en nombre de concerts, de tastos gastronòmics i de municipis on s'havia de dur a terme.

Malgrat que l'organització s'ha vist obligada a prendre aquesta decisió, ha decidit guardar la feina feta enguany per presentar-la, amb els canvis pertinents, en dates similars del 2021. Així mantenen el compromís adquirit amb tots els intèrprets, municipis, col·laboradors i promotors locals.

Per una altra part, si les circumstàncies ho permeten, els caps de setmana del 19-20 i 26-27 de setembre d'aquest 2020 organitzaran unes Espurnes de tardor. Seran menys ambicioses, però igual d'intenses i emotives. Aquesta vindrà a ser, en format més reduït, la tercera edició d'Espurnes Barroques. L'objectiu serà el d'afavorir el descobriment de les joies del Territori Barroc, programant-hi música i gastronomia barroques, promocionant els productors locals.