L'Ajuntament de Sant Fruitós reparteix gairebé un miler de mascaretes a través dels voluntaris de Protecció Civil

Les mascaretes han estat produïdes per un grup de 50 voluntaris

Lliurament de mascaretes als Bombers
Lliurament de mascaretes als Bombers | AjSFB
Redacció
31 de març del 2020
Actualitzat a les 19:00h
L'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages ha repartit un total de 920 mascaretes elaborades per un grup de 50 voluntaris que han cosit aquestes peces de protecció.

Aquesta setmana 200 unitats d'aquestes mascaretes han anat a parar a mans del Parc de Bombers de la Generalitat de Catalunya al Bages i a usuaris i treballadors d'Ampans, 100 mascaretes per a cadascun d'aquests col·lectius.

La resta de mascaretes s'han distribuït al llarg dels últims deu dies a treballadors que atenen de cara al públic al municipi, al comerç i als veïns i veïnes en situació de més risc d'infecció i a totes les persones que ho han sol·licitat a l'Ajuntament. En cas de necessitar una mascareta els veïns i veïnes poden trucar al telèfon de l'Ajuntament (93 878 97 00) i un voluntari de protecció civil la portarà al domicili que se li indiqui.

L'Ajuntament vol agrair la feina altruista d'aquest grup de cosidors i cosidores, dels voluntaris de Protecció Civil i també a les persones que de manera desinteressada han facilitat els materials per a poder elaborar-les.