L'Ateneu Cooperatiu programa, per aquest abril, tres tallers online sobre economia social i solidària

Tindran lloc els dies 2, 7 i 8

L'Ateneu Cooperatiu programa, per aquest abril, tres tallers online sobre economia social i solidària
L'Ateneu Cooperatiu programa, per aquest abril, tres tallers online sobre economia social i solidària | Pexels
NacióManresa
31 de març del 2020
Actualitzat a les 12:44h
L'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central ha programat, per la setmana vinent, tres tallers online per aprofundir en l'àmbit de l'economia social i solidària. El primer de tots, El timó de l'empresa sostenible, ensenyarà als alumnes a usar una eina desenvolupada per la cooperativa Germinado que permet aplicar les propostes de l'economia feminista en el funcionament de les cooperatives i empreses d'economia social i solidària. La formació en qüestió es durà a terme aquest dijous, 2 d'abril, de quatre a set de la tarda. Participar-hi és gratuït, però cal inscriure-s'hi amb antelació omplint aquest formulari

El dos següents cursos proposats per l'Ateneu Cooperatiu estan agrupats sota una mateixa temàtica, Crowdfunding per a l'economia social i solidària, i aniran a càrrec dels professionals de la plataforma Goteo. El primer d'ells se celebrarà el dimarts dia 7, de quatre de la tarda a vuit del vespre. Sota el títol Taller de crowfunding bàsic, l'alumnat descobrirà quines eines de finançament es poden usar mitjancant el micromecenatge. La darrera formació, titulada Comunicació i màrqueting digital vinculat al micromecenatge tindrà lloc el dimecres dia 8 de quatre de la tarda a vuit del vespre.

Aquestes dues darreres formacions poden realitzar-se de manera independent. Les inscripcions també són gratuïtes però cal formalitzar-les amb antelació a través d'aquest enllaç.