Les morts per coronavirus a Manresa s'enfilen fins a 45 i els ingressats positius arriben als 214 pacients

Sant Joan de Déu i Centre Hospitalari registren 6 morts i un increment de 73 positius en 24 hores

Hospital Sant Joan de Déu de Manresa
Hospital Sant Joan de Déu de Manresa | Pere Fontanals
30 de març del 2020
Actualitzat el 31 de març a les 18:26h
Després d'un diumenge esperançador, amb 28 pacients de coronavirus amb alta mèdica i 1 defunció en 24 hores, aquest dilluns la realitat de la pandèmia s'ha tornat a fer evident. En les últimes 24 hores hi ha hagut 6 noves defuncions per coronavirus a Manresa, que deixen el total en 45 des de l'inici de la pandèmia, i els ingressats entre Sant Joan de Déu i Centre Hospitalari ja passa dels 200, amb 214 persones ingressades que han donat positiu en el test: 73 més que en el tancament de diumenge.

Per acabar de reblar aquestes males xifres, no s'ha donat cap alta mèdica durant aquest dilluns, de manera que la dada total és de 89 altes mèdiques entre pacients que han passat el coronavirus des de l'inici de la pandèmia.

Althaia té 105 professionals, entre sanitaris i treballadors d'altres àrees confinats a casa seva per haver tingut contacte amb algun positiu de coronavirus o per haver presentat símptomes compatibles amb la malaltia. D'aquests, a més, n'hi ha 69 que han donat positiu en el test.

L'hospital de Sant Andreu té 24 treballadors confinats

Per una altra banda, aquest dilluns, hi ha 15 persones ingressades a la unitat d'aïllament de l'Hospital de Sant Andreu, tres de les quals ho estan des del dissabte 21 de març. Entre aquestes 15 persones ingressades hi ha positius confirmats de Covid-19 i persones que presenten símptomes i estan a l'espera de realitzar el test o de rebre resultats.

Hi ha 24 treballadors de l'Hospital de Sant Andreu que són sospita de cas i que es mantenen a casa preventivament.