Tall de trànsit en un tram de la carretera de Santpedor, a partir de dimarts

Les afectacions, que tenen una durada de 10 dies, formen part dels treballs de canalització soterrada d'Aigües de Manresa a l'avinguda de les Bases

Redacció
30 de març del 2020
Actualitzat a les 14:18h
Aigües de Manresa ha comunicat que, dins els treballs de canalització soterrada d'aigua potable en l'avinguda de les Bases de Manresa entre la plaça de la Creu i la plaça Prat de la Riba, les afectacions al trànsit seran les següents:

A partir del dimarts 31 de març:

· Es tallarà el trànsit de vehicles de la carretera de Santpedor, entre la plaça de la Creu i el carrer Valentí almirall (ambdós sentits de circulació).

· Els vehicles que circulin per la carretera de Santpedor provinents de plaça Mallorca en direcció a plaça de la Creu es desviaran pels carrers Valentí Almirall i Guifré el Pilós per accedir de nou a la plaça de la Creu.

· Es tallarà l'accés de la carretera de Santpedor des de plaça de la Creu en direcció a plaça Mallorca. Els vehicles es desviaran per l'avinguda de les Bases i carrer Creu Guixera.

· El Servei Bus Manresa modificarà els seus recorreguts d'acord als desviaments de trànsit establerts. Parades anul·lades: Plaça Mallorca (direcció plaça Bonavista), Valentí Almirall i La Creu.

És previst que aquests treballs durin 10 dies