Avinyó suspèn la Fira dels Matiners que havia de celebrar-se el cap de setmana del 10 de maig

Els preparatius de la Fira estan aturats des de fa dies i les perspectives de poder-los reemprendre són llunyanes

Avinyó no celebrarà els Matiners de 2020
Avinyó no celebrarà els Matiners de 2020 | Pere Fontanals
Redacció
30 de març del 2020
Actualitzat a les 11:11h
Degut a la situació sanitària provocada per la pandèmia del Covid-19, l'Ajuntament d'Avinyó juntament amb la comissió organitzadora ha decidit suspendre la celebració de la 9a edició de la Fira dels Matiners que havia de tenir lloc el cap de setmana del 10 de maig.

D'acord amb les mesures de prevenció per evitar la propagació del virus, els preparatius de la Fira estan aturats des de fa dies i les perspectives de poder-los reemprendre són llunyanes, per no dir nul·les. Les previsions de cara al mes de maig indiquen, a més, que, amb major o menor intensitat, les mesures restrictives encara poden ser vigents.

L'Ajuntament lamenta haver de comunicar aquesta decisió, però les circumstàncies obliguen. De la mateixa manera, agraeix l'esforç fet fins ara per les persones que ja havien començat a treballar per la Fira dels Matiners d'aquest any i a les persones, comerços i empreses que ja havien manifestat el seu compromís de col·laborar-hi. També la confiança rebuda pels paradistes que fins al moment ja s'havien inscrit.